Arkiv

Det utvidede asfalteringsprogrammet, tar til første halvdelen av Januar.

Asfalteringen begynner i den første halvdelen av Januar.

Situasjonen må bedres når det gjelder asfalteringen i Natal. Myndighetene lover nå at det utvidede asfalteringsprogrammet, vil bli satt ut i livet første halvdel av Januar. Ifølge tidligere ordfører av Serra Negra do Norte, Rogério Mariz, vil mappen  inneholde ressurser på om lag R $ 11,2 millioner, opplyser departementet for byer og man vil nå starte med disse arbeidene. I den innledende planleggingen så er 141 veier og gater lagt opp til å bli asfaltert.

Ressursene som ble som kjent løslatt fra Caixa Economica føderale siden begynnelsen av 2012, men de vil først nå  bli brukt. Ifølge Roger Mariz er det første skrittet til å bli gitt i begynnelsen av 2013 til å innkalle til et  møte med selskaper som allerede tilbyr slike tjenester til rådhuset, for å vurdere den totale situasjonen. «Det er mulig at vi finner noen uregelmessigheter da, så vi må få «rensket huset» og bare komme igang med arbeidet, bemerket han til media.

Muligheten for en transformering av byen allerede i den første måneden i året 2013, ble godt mottatt av befolkningen i hovedstaden. Ved krysset mellom rua Gipse Montenegro med Avenida Ayrton Senna forventer Shah Ideluize et lite problem som skal løses så snart som mulig. Dette problemet består av et såkallt «fall-hull» i grunnen og dette hullet øker hele tiden i omfang. Dette krateret må først undersøkes og tettes før asfalteringen kan starte.

Det er ingen eksakt prognose på startdatoen eller hvor selve arbeidet skal starte, men alt skal være igang innen 14.januar lover byrådet.

Antagelig blir det nok de viktigste gater og avenyer som først vil bli asfaltert  i de første månedene av den nye kommunale administrasjonen, som tar over byen Natal i januar 2013.

Nord-sone:

47 gater og avenyer er på tidsplanen for operasjon med å dekke huller og ny-asfaltering.

Street Serra Negra; AV. Rio Doce til Atol das Rocas Street; Avenida Pico do Cabugi; AV. Senhor gjøre Bonfim opp Sierra Street bevegelsen; Gravataí Street; Rua da Serra Araguaia inntil AV. Apucarana; Ann Arbor Street; AV. Apucarana opp i Itapetinga Ave.; Øyboerne Street; AV. Senhor gjøre Bonfim inntil AV. Guadalupe; Street Serra Negra II; Atol das Rocas Street AV. Pico gjøre Cabugi; Av. i Sao Paulo; Av Dr John Mann sønn inntil AV. av grensene; Av. Bahia; AV. João Medeiros Jequié Street barnet; Av. Salvador; Rua Rua Itabuna øyboerne; Hameed Street; AV. Senhor gjøre Bonfim inntil AV. Bahia; Rua Guararapes; Tocantínea Av inntil AV. Turnstiles; Av. Cheganças; AV. Turnstiles til Rua dos Caboclinhos; Pastorale Street; AV. Chegança Fandango Street; Rua Santa Luzia; AV. João Medeiros sønn til Itambé Street; AV. Senhor gjøre Bonfim; AV. João Medeiros sønn Street Blumenau; Surrey Street; AV. Florianópolis inntil AV. Senhor gjøre Bonfim.

West Zone:

42 gater og avenyer er på planen.

River Avenue G. Sør, Av Av Ceará til cap Mor Gouveia, Av Good Shepherd, Av Ch Mor Gouveia til Av Bernardo Vieira, Av Good Shepherd, Av Av til kap. Mor Gouveia Lima e Silva; Rio Grande Avenue. Sør, Rua Pelotas til Av Paraíba, Sea Queen Street, Gate Paracati til Rua João Hélio Alves Rocha, Gate Mira Mangue, Rua João Hélio Alves Rocha Street til Monte Rei, Agrestina Rua, Rua João Hélio Alves Rocha til Monte Rei , Mount King Street, Agrestina gate til gate Mira Mangue, Rua João Hélio A. Rocha, Railroad Street til Agrestina, Paracati Street, Mira Road Railway Line til Mangue, Av Paraíba, Rio Grande do Norte Av til Rua Adolfo Gordo, Av Ceará, Av Rio Grande do Norte til Rio Grande Avenue sør, East Avenue Perimeter, Gate Sta. Veronica Brasil inntil Av; Cel Av. Estevam; Av Birth of Castro Street til Morro Mira, Av Mário Business Jeg, Jandira Street til Railroad Hosp. Giselda Trigueiro, Av Paraíba, Rio Grande do Norte Av inntil Gordo Adolfo Rua, Rua Santa Veronica, Gate Sta. Cristina Avenue til Øst Perimeter.

 

Sør Zone:

36 gater og avenyer er på planen

 

Av Prudente de Morais, Av Amyntas Barros til Av Ch Mor Gouveia, Norton Avenue Chaves, Salgado Filho Avenue gjennom Rua Djalma Maranhão, Av Jaguarari – Lagoa Petrobras til Av tjuetre, Rua da Saudade , Av Xavier da Silveira til Rua Djalma Maranhão, Rua Djalma Maranhão, Rua da Saudade til Cel. Norton Keys, Avenida das Alagoas, Av Dan Silveira-(BR-101) til Araxá Street; Av Porto de Pedras, Alagoas av Av inntil Av Sao Joao Del Rey, Av St Michael av Caribs, Av gjennom Rua das Alagoas Vel Caldas, Av Nascimento de Castro, Salgado Filho Avenue til Jaguarari Street; Av Nascimento de Castro, Salgado Filho Avenue til Avenue Xavier da Silveira, Av Xavier da Silveira, Avenida Bernardo Vieira til Rua da Saudade; Avenue of pines, Ayrton Senna Avenue til Alameda das Acacias, Alameda das Acacias, Ipês av Av inntil Malls Eucalyptus, Ipês av Av, Ayrton Senna Avenue til Alameda das Acacias, Av Santos Dumont, Marginal BR- 101 til Av walking Sunflowers, Av Bento Gonçalves, Prud Av. Morais til AV Mal Rondon og Patella kirke, rapphøns av Av, Av Caiapós gaten til goldfinches.

 

Øst Zone:

16 gater og avenyer er på planen.

 

Av Mário Forretninger II – Railroad Hospital Giselda Trigueiro opp Avenida Presidente Flag, Gate Amaro Barreto, Av Pte. Flag Alexandrian til Av de Alencar, Mons Avenue. Walfredo Gurgel, Viaduct Baldo Prud til Av. de Morais, Av Gust. Cordeiro, Floriano Peixoto til Av Av Deodoro, Praça José da Penha, Contour På Bom Jesus Church (Riverside), Av Junqueira Aires Barreto Gate Juvino til cap the Arts, Rua Padre João Manoel, fra kapteinsbindet kunst gjennom Rua Ulysses Caldas, Gate Nelson Fernandes, Av Prudente de Morais til Av Romualdo Galvão.