Arkiv

En kvinne drepte en annen kvinne i sitt hjem.

Kvinne brøt seg inn i et hus i  Igapó og ble drept av husieier.

 

En kvinne myrdet en annen kvinne i sitt eget hjem foran sine tre barn. Iara Santilha Manuel, 31, ble vekket i o3:30 tiden av at noen romsterte ute på kjøkkenet i huset sitt. Hun grep øyeblikkelig inn i situasjonen og drepte den andre kvinnen med et velrettet slag basert på en kjent kamp-sport. Iara som er fra Sao Paulo, tilkalte så politiet og satt seg ned for å vente på agenter for kriminalavsnittet i bydelen.

Dette skjedde ute i våtmarken i den nordlige sonen av hovedstaden i RN, ved siden av nabolaget til et helsesenter i området, som ligger på rua Professor Alison . Ifølge informasjon fra politistasjonen ved Everaldo, så sier en representant som var på vakt i denne nordlige sonen, at residensen til Iara viste grove tegn på innbrudd  i bakgårdens gitter, noe som beviser at kvinnen har invadert/brutt seg inn i huset.

Den drepte som bar ingen dokumenter og ennå ikke har blitt identifisert, ble funnet uten tegn til ytre vold eller blod, men bar merker (sprøyte) på kroppen som viste at hun var narkotika-misbruker.

Iara er nå arrestert av CDP i Parnamirim og anklaget for mord, mens hun selv hevder å ha drept i selvforsvar.

Undersøkelser fortsetter, sier politiet.