Arkiv

UP beslaglegger 7 kg. kokain på BR-101

PRF (UP) beslaglegger 7 Kg kokain på BR 101

Rundt 23: 40 tiden i førgår (29) nærmet polititjenestemenn seg kjøretøyet (Golf) med skilter  ILT-0803  kjørt av  Dean Garcia da Silva, 37 år, for å utføre en rutinemessige politi prosedyrerog foreta et  grundig søk inne i bilen og der  ble det funnet inne i bilens reservehjul/dekk, 7 kg. med kokain som var fordelt på 7 forskjellige pakker. Føreren innrømmet å ha  kjøpt stoffet i Foz do Iguaçu/PR og at han ville selge det i Natal.

Tilnærmingen av bilen er en del av en økende kontroll-type som foretas helt på lykke og fromme på forskjellige utvalgte biler i trafikkbildet, utført av politiet for spesielle operasjoner (NOE), sammen med trafikkpolitiet PRF (UP). Disse kontrollene kan dukke opp på alle veistrekningene i de nordøstlige statene..

I kampen mot smugling av narkotika i løpet av året 2012, grep PRF, i Rio Grande do Norte, allerede 1,430 Kg  med kokain, marihuana, hasj og amfetamin.

Godt jobbet av PRF.