Arkiv

En renere by i Natal?

Når vi nå går inn i det nye året og kaster de gamle kostene ut av Rådhuset og en ny regjering overtar styre og stell i Solskinnsbyen vår, så håper vi inderlig at vi har fått politikere av en bedre kvalitet som kan ta itu med det omfattende arbeidet med å få hovedstaden på beina på nytt. (om ikke annet med en bytte-rett?)

Nå er det blitt lovet i hytt og vær positive saker som skal skje i kommende regjeringsperiode, som starter pr. dags dato og en ting som vi har særlig lagt oss på minnet, er det faktum at man har lovet å fjerne søppel og dritt fra hele Natal og sette den opp som et eksempel på en ny by som vil motta alle de fotball-gale turistene som vil besøke solskinnsbyen under VM-2014 og vise frem en ren side av byen vår.

Men natalensere er kloke av erfaring når det loves ut fett valg-flesk og foretrekker derfor å bruke sitt favoritt uttrykk; Vi skal tro det, når vi kan ta på det!  Så derfor vil vi nå spille ballen direkte over til Rådhuset for å se handling fra den politiske siden når det gjelder opprensking av søppel og dritt og lort i Natal og ikke at ballen havner i det samme skapet på Rådhuset sammen med samlingen av baller fra tidligere administrasjoner – det ville være både trist og leit.

Så, sett igang politikere å få rensket opp i byen vår – det er nemmelig på høy tid og VM-2014 rykker nærmere med stormskritt.