Arkiv

Nye ark og tegnestifter til!

Et riktig Godt Nytt År ønskes til dere alle sammen fra www.servicern.com !

Vi får bare håpe at året 2013 skiller seg positivt ut og igjen setter Natal på verdenskartet, ikke minst med tanke på at Solskinnsbyen skal være med på å arrangere VM i fotball året etter 2013.

Man kan bare håpe på at en gunstig valuta-utvikling for den norske krone (NOK) kan være med å bidra til å gjøre det attraktivt å ta en tur til Natal på nytt. Kursen mot BRL (reals) har sunket fra 3,75 til 2,75 (ca.) på bare kort tid og vi nærmer oss igjen nivået rundt 2004 da kursen var rundt gunstige 2,20 > BRL-NOK.

Det hadde vært supert om det dukket opp flere «gringos» på nytt i byen og hvis nå Natal tar godt vare på den muligheten som byr seg med VM-2014, så burde vi kunne få til en ny boom slik som 2002-2007?

Uansett så skal vi først arrangere et verdensmesterskap, før vi kan summere de positive triggerene og se igjenom lista etter endt VM-2014? klarer vi det ikke da, er vi redd for at det skal gå lang tid før Natal igjen får utlevert en slik gylden mulighet – rett i fanget!

Vel møtt til kampene i Natal i juni 2014.  Husk å bestille billettene i god tid når de legges ut for salg.