Arkiv

Turist drept i Natal

Turist døde i Natal og politiet er i villrede.

Det sivile politiet i Rio Grande do Norte undersøker saken der turisten fra São Paulo, Fabiana Caggiano Paes, 36 år gammel, som døde på onsdag 2.jan, på rom 55 i hotellet i Tirol, på østsiden av Natal. Det ennå uoffisielle rapporten presentert av lagmannen for Technische Universität (ITEP) peker på at en mekanisk kvelning av luftveiene er blitt blokkert.

Fabiana Paes hadde merker på halsen, trachea og lungene, som kan konfigureres til en kvelning med vilje. Hun var en bodybuilder i tillegg til mannen og ankom til Natal den 25.jan, sammen med familien. De leide et rom for henne og ektemannen, mens hennes mor, søster og to nevøer bodde  i et annet rom, i den samme etasjen.

Tre dager etter at staten foretok en obduksjon ved  intensivavdelingen (ICU) på et privat sykehus i hovedstaden, ble  politiet klar over at offerets mann hadde valgt en mann  satt til å representere ansvaret for saken. I følge ham Franklin Abbott, så ble Paes Fabiana utsatt for en ulykke mens badet en morgen.

Politiet sier at de mangler konkrete bevis i saken og sier at de vil innlede en større etterforskning og avhøre mange flere mulige vitner i saken og blant annet lete etter et motiv for ugjerningen.

Franklin Abbott sier at han fortsatt som ønsker å få til en rapport så snart som mulig for ikke å miste den «det hete sporet» i saken . Fordi de ikke har noe definitivt å gå etter, sa representanten og ikke for å forkaste enhver hypotese. Vitneavhørene vil fortsette i dag. Fabiana Paes ønsket sammen med sin familie, som bor i Osasco, å reise bort fra Natal i uken som kommer – men slik ble det ikke dessverre.