Arkiv

Alagoas bekjentgjør satsing på en stor marina i Nord-Øst.

Alagoas bekjentgjør hoved-satsing av nautiske turisme i nordøst. Med en marina,så ville RN også kunne bli en av de  største internasjonalt

Feiring av nautiske turisme i området Barra de São Miguel.

Alagoas fremmer nå en hendelse som, i sin fjerde utgave nå kaller seg «den største og beste for det nautiske segmentet av Nord-Øst». Dette er den proklamerte Lopana Phoenix Fest, som finner sted den 12 januar, i området Barra de São Miguel, på  Alagoas kysten. Det er forventet 500 fartøy og mer enn fem tusen mennesker.

Regional tourism er dominerende i dette tilfelle. Publikum er kommer fra destinasjoner som Salvador, Recife, João Pessoa, Aracaju, og opp til Natal, ifølge informasjon som nå utgis  gjennom Secretaria de Turismo de Alagoas. Dette er en lovet maritim fest på havet.

En rask spekulasjon, gjør at man ser en mulighet for at området kan tiltrekke seg internasjonal maritim turisme og som gir store muligheter for en internasjonal marina, som sikkert vil tiltrekke seg hovedsakelig europeiske fartøyer?

Det som likevel er veldig iriterende er at Natal er det suverent beste stedet for en slik marina på Nord-Øst kysten, ikke minst med tanke på sin beliggenhet til Europa. Man har jo i over en 15 års periode diskutert og kranglet om en slik mulighet og grunnen er at ingen kan (tør)skjære igjennom å starte opp prosjektet. Flere destinasjoner rundt Natal er av topp kvalitet for prosjektet.

Så igjen blir vi nok sittende igjen med Svarte-Per her i Solskinnsbyen, mens andre skummer fløten av en særdeles vakker idè som kunne skaffet masser av arbeidsplasser og mange pengesterke maritime turister til Natal.

Vi gremmes noe inderlig – nemlig!!!

 

Drøm- og det meste-er nødvendig.