Arkiv

Det murrer i turistlivet i Natal.

Det er for tiden mange innlegg i avisene om hvordan man opplever at Natal har falt tilbake som turistby, sammenlignet med bare noen få år tilbake. Både tilreisende turister og noen få utlendinger, sier at det ikke er noe trøkk i anstrengelsene for å få igang noe nytt innen turismen i Natal. Alt er bare negativt og tilbyr forsøpling, ødelagte strender,høye priser og mye kriminalitet. Snart er det bare det fine været som er det gode gamle i Natal?

Mange etterlyser nye forslag og helhjertede innsatser for turistlivet i hovedstaden og mange innen media viser til at man nå snart kan høre støyen fra FotballVM 2014 som nærmer seg og det er på høy tid å få ut fingeren, albuen eller hva det nå er som er hindringen for et så flott tilbud om å sette Natal på turistkartet en gang for alle – ja det får vi aldri en gang til – nemlig!