Arkiv

Tre menn overfaller familie hjemme.

Tre menn invaderte hjemmet til enfamilie og brukte grov vold.

 

Tre menn som ankom i en sølvfarget Corsa, raidet igår (5) morges en familie ved 10:30 tiden på morgenen. Familien Francis, han fotballspiller for klubben ABC og spilte for Cruzeiro ifjor og nå forhandler med Sao Paulo,var i huset på Mangabeira, Macaíba, sammen med hans mor,  to brødre og en pike. (husholderske) Ifølge piken Sarah, tvang mennene hele familien inn i et rom og låste dette, mens de trålte leiligheten på jakt etter verdisaker.

Fotballspilleren som sov i en hengekøye når bandittene ankom mellom kl.10: 0 og 10: 30 i går, da de tre mennene brøt seg inn i huset og sparket brutalt spillerens bror ut av sengen og ned på bakken. Ved å være i søvn, var spilleren treg på å innse alvoret i situasjonen og å forstå hva som skjedde. Han ble irritert og tok til motmæle og ble da slått brutalt i hodet av de nervøse bandittene.

Etter at de samlet alle familiemedlemmer sammen, så førte de tre mennene alle inn i stuen, hvor familien ble forhørt om verisaker i huset under våpentrussel og det ble også struet på livet. Det var da at en av de tre bandittene igjenkjente spilleren etter at piken Sarah opplyste dette og advarte de andre. Fotballspilleren bekreftet da hvem han var og ble igjenkjent av bandittene når de så nøyere på ham.

Under okkupasjonen av Sarah og de andre så fulgte bandittene fotballspilleren ut til hans bil og tok en pose med mobiltelefon, parfyme og penger. Det ble også tatt klær i huset, joggesko, mobiltelefoner til mor og de to brødrene og juveler og andre verdisaker fra huset.

På beskrivelse av angriperne kunne Robin bare si oss at en av dem hadde tatovering på armen, men ikke gi ytterligere detaljer fordi bandittene tvang alle ned på gulvet i stuen. Fotballspilleren mener at noen i regionens har informert banditter om huset til hans familie og at han ville være der på ferie.

Piken Sarah sier hun planerer å finne et annet sted å plassere  sin familie i Natal, men sannsynligvis bare for en ukes tid. Spilleren har ikke underrettet politiet, men bare ringte en venn etter hendelsen og fortalte ham om hva som hadde hendt, opplyses det til media.