Arkiv

Det var på nippet………..

Fengselsansatte forhindret en masse flukt fra et fengsel i Mossoró.

 

Ca. 65 fanger fra fem celler i Pavilion 1, prøvde å rømme fra fengselet i Mossoró i de tidlige morgen-timene igår søndag (6), men ble forhindret rett før de skulle dra sin kos av de fengselsansatte som var på vakt. Rutenett i tre celler og utgangen var allerede saget over og improviserte ledninger, populært kjent som «terezas», var allerede gjort klare for flukten. Ingen klarte å flykte i hva som ville være den største rømmingen  i Mossoró sin historie.

Rømingsforsøket ble oppdaget pga av sikkerhet Kamerasystemet, hadde installert et ekstra kamera i den den nye retningen av gangen. Pga av dette så var ikke fangene klar over at de ble også kameraovervåket her også. Fangene hadde dekket til de andre kameraene.

De 65 Fangene ble flyttet midlertidig til solariet, mens reparasjoner som er gjort av stålstengene i cellene og fangevokterene forteller om mange sure ansikter i solariet..

I dette fengselet i Mossorò har man ialt 196 innsatte og under fluktforsøket var det fem fengselsansatte og syv militære politifolk på vakt.

Fengselstyret skal nå gå igjennom sikkerhetsrutinene for å ytterligere forsterke vaktholdet i fengselt.