Arkiv

I dag starter asfalteringen i Natal !

Gater og veier er klare for asfaltering og reparasjoner i Natal.

 

Etter mye om og men, så starter idag byen Natal endelig med å asfaltere og reparere veinettet i hovedstaden, noe som omfatter rundt 140 gater og avenyer. Målet for Byinstituttet for offentlige arbeider SEMOPI er ansvarlig for arbeidet og regner med at dagens innledende økt vil vare  i en fire månedres periode. Denne biten vil koste kommunen rundt R $ 11,2 millioner, dog med et R $ 10 millioner tilskudd fra den føderale regjeringen og resten blir betalt av den kommunale administrasjonen/kassa.

Alberto Leandro  ved Prefeitura i Natal, sier de vil investere R $ 11,2 millioner for å dekke til hull, asfaltere og ombygge gater og avenyer i de neste fire månedene. Operasjonen starter etter planen idag (7) på morgenkvisten. (slik at de rekker morgenrushet???)

Roger Mariz understreker at dette som skjer på mandag blir igangsatt som en del av en bredere nødsituasjons-operasjon, siden midlene til dette prosjektet vil bli frigitt først den 15 februar, når arbeidene skal ytterligerel intensiveres. I tillegg til plugging av alle hullene, vil det også skje en ombygging av visse gater og avenyer.

Man opplyser at arbeidet i alle gatene vil ikke bli startet opp på en gang, men at man satser på å gå frem skrittvis og forsøke å ikke stenge noen gater helt under reparasjonsarbeidene, for å ikke hindre trafikken mer enn nødvendig. Man håprt også på et et godt samarbeid med bilistene, slik at man slipper knyttnever og finger`n i været – for dette arbeidet er noe som blir gjort til alle trafinaktenes velsignelse – for ikke å nevne fotgjengerene. Trafikken vil nok kunne bli treg enkelte plasser, men håper på at bilistene har forståelse for dette?

La oss prøve med et smil, det hjelper nok mye bedre?