Arkiv

Trippel mord i en natt fyllt av rå vold.

 

Voldelig natt etterlater tre døde i Natal.

Kommunen Ceará-Mirim, i det metropolitiske området av Natal, var åstedet for en voldelig kveld/natt sist søndag (6), å gikk inn i de tidlige timene i går (7). Tre menn ble drept foran deres hjem på forskjellige steder i byen. Alle tilfeller peker de samme mistenkte som kjørte en svart  Fiat Uno, uidentifiserte skilter og med fire menn med finnlandshetter i bilen.

Første mord skjedde rundt 11: 30 pm, på gaten Athem Seung, bak den Caic av Ceará-Mirim. Jacob Daniel Abbott, 44 år gammel, ble truffet med tre kuler, hvorav ett var et skudd fra hagle kaliber 12. Han ble ventet opp utenfor sitt hjem da han kom hjem for kvelden.

Omtrent en halv time senere, rundt 12: 0 am var det stakkars Rodrigo Santos de Barros, 19 år, sin tur. Den unge mannen var inne i hjemmet, somligger på rua São Miguel, i bairro São Geraldo, da de hettekledde mennene gikk inn boligen til den unge mannen og drepte ham foran hans mor, med tre skudd.

Den tredje og siste ble drept kl. 12:45, ved rua Euclides de Souza, i sentrum av Ceará-Mirim. Felipe Moreira Gonçalves, 18 år, ble også overrasket av de fire maskerte personene inn i hjemmet ditt. Felipe var med sin bror, som også ble truffet av skudd. Den unge mannen døde på stedet med to skudd som rammet i brystet og hodet. Hans bror, ikke identifisert, ble reddet og tatt til akuttmottaket på Clovis Sampson. Det er ikke kjent hva som er hans nåværende  tilstand av helse.

 

Ifølge Civil politiet, peker de tre drapene mot noe som ser ut som en straff for manglende betaling for levert narkotika, eller relatert til smugling av slik vare. Manglende betaling i dette miljøet går aldri upåaktet hen og det som skjedde her var nok en advarsel til andre som ligger etter med betalingen tror politiet.  Forbrytelsen vil bli etterforsket av politistasjonen for Ceará-Mirim.