Arkiv

Extremoz for turistene.

Jenipabu-dammen: en av de vakreste bildene fra byen Extremoz. (nord for Natal.

 

Byen Extremoz kunngjør prosjektet som starter neste lørdag (12), 09: 00, den første utgaven av prosjektet er kallt for «kjølig sommer 2013.

 

Det vil være forskjellige former for statsborgerskap, sport og rekreasjon på strendene i Pitangui, Jenipabu, Santa Rita, Redinha, Graçandu og Barra do Rio, foruten håndverkermarkedet Estivas e do Balneário Jangadão. Opplysningene er fra hendelsen samordning av sekretariatet for turisme i kommunen.

Ifølge informasjon til oss, inkluderer prosjektet kanopadling, aerobic, turn, cavalhada, hesteridning, beach soccer, sykling, kjølig sommer jente konkurransen, miljøtiltak (prosjektet for  rene strender) og helse, craft shows og musikalske innslag.

Dette sier pressemeldingen for sommeren: åpningen i Extremoz blir kuult denne lørdag idag sier Patrick. Det vil bli distribuert t-skjorter for de første 100 registranter, og tombola med flere gaver, blant dem to sykler.

 

Jenipabu-dammen: en av de vakreste bildene av Extremoz