Arkiv

Vi flytter på oss!

På flyttefot!

Nok engang blir det en rokering av brikkene våre, da vi nå er på farten ut døren på vei tilbake til vårt kjære Natal og solskinnsbyen vår. (etter julefeiring med familie og venner – 9 år siden sist) Vi savner sol og varme i forfrosne gamle skrotter og ser frem til en litt mere gylden farve på huden fremover mot påske og et behagligere liv – bort fra all snøen og de lavet temparaturene i Norge på denne tiden av året.

Så får vi heller returnere til hjemlandet etter Påske engang og håpe på at solen og varmen kommer tilbake til fædrelandet nok engang og viser oss en varm og fin vår?

Dere må gjerne kontakte oss i Natal om noen dager ut i neste uke, når vi er kommet i orden på nytt og vi benytter gjerne den tiden vi har til overs på å gi gode råd og hjelpe til med praktiske ting som står på tapet der nede? Sjekk kontaktinformasjonen på hjemmesiden vår www.servicern.com så skal vi hjelpe til så godt vi bare kan….ok?

Ha en fin ukeslutt alle sammen, mens vi reiser av sted til Brasil – nok engang!

PS. i 2014 så blir det også endel forskyvninger i tidsrommet som vi vil befinne oss i Natal pga fotball VM i byen. Vi har lovet å skaffe mange billetter, så vi får nok å holde fingrene i frem mot VM-2014.Vi kommer da til å oppholde oss på «vinterstid» (mars-juni) i RN, noe som vi aldri har gjort tidligere, sommerferien i Norge har vært normalen frem til nå.

DS

 

admin