Arkiv

Sladder on sladder!!!

Dessverre ble det litt klabb og babb med internett-forbindelsen vår, når vi ankom Natal sent den 13.01.2013.

Vel inne oppdaget vos i at vi hadde null internett forbindelse. Årsaken viste seg å være at man hadde oppgradert til 9 stk kameraer i sikkerhets overvåkings systemet i blokka vår, mens vi var hjemme på sommer og juleferie. Dette sikkerhets systemet er slik at alle leilighetene kan velge hvilket som helst kamera på sin egen TV for å følge med i de nære omgivelsene og når vi var borte, så kom de ikke in i vår leilighet og fikk justert TV/Internett signalnivået hos oss til normalt nivå (det var alt for høyt), så derfor alt tøyset. Idag så ventet vi 12 timer (normalt) på at en tekniker skulle komme og sette inn et annet dempeledd i vår TV/Internett tilførsel, det tok 5 min. så var alt ok på nytt.

Vi beklager igjen på det sterkeste og håper å være igang med normalt sladder igen om kort.

admin