Arkiv

Kultur satsing på Via Costeira.

Via Costeira vil frigjøre det kulturelle programmet på søndag ettermiddag.

 

På en pressekonferanse i førgår ettermiddag (16) annonsert sekretær for turisme i RN Renato Fernandes, oppdateringer til Via-Costeira evenementet. Her kommer noen nyheter trukket ut fra den offisielle pressemeldingen.

Coastal Living prosjektideen er å transformere denne veien om for rekreasjon på søndager. Premieren vil være på 3 feb. fra 15:00 til 19:00, også med en presentasjon av lokale musikere.

I denne perioden, vil en av bakkene i Via Costeira, i strekningen mellom Convention Center og Hotel Pestana, stenges av.

I tillegg til konserter, sa sekretær som vil være montert telt for medisinske undersøkelser (blodprøver og blodtrykk), i tillegg til distribusjon av kondomer. Dette siste elementet vil sikkert interessere mange mennesker? Og alle vil nyte godt av regionens gjestfrihet med å tilordne gratis parkeringsplasser.

INA også rapportert at det militær politiet og brannvesenet vil sørge for sikkerhet, mens staten og UP politiest kommando vil dirigere trafikken. Den kystnære stranden  o Polo Praia da Costeira, som sammenfører hotellene langs kystens Avenue, vil være ansvarlig for distribusjon av vann og frukt for de besøkende.

Coastal Living er et initiativ av staten regjeringen, gjennom Institutt for turisme RNS, i samarbeid med spesielle sekretariatet av kultur, brasilianske Hotel Industry Association (ABIH-RN), militærpolitiet, Natal Convention Bureau, kyst stranden Pole, institutt for bærekraftig utvikling og miljø i RN (Idema) og Samu.

Vi ønsker vel møtt!