Arkiv

Nyttig VISA-cash informasjon. Natal Sydover.

Vi har som en fast vane alltid brukt kontant mini-bankene på varehuset EXTRA på ave. Roberto Freire. De har alltid virket bra og vært pålitelige. For øyeblikket så virker ingen av dem og sier de har mistet forbindelsen med banken i Norge. Altså en alvorlig kommunikasjonsfeil, men brasser kan bruke maskinene som vanlig og ta ut cash.

Vi fikk en drosjesjåfør til å ringe å gi beskjed om feilen, men av erfaring så tar det nok litt tid før denne feilen blir rettet?

En annen løsning (også god) er å gå til Banco do Brasil filialen lenger nede i Roberto Freire gaten (nærmere Ponta Negra) for her har de flere maskiner (bare de som er merket med VISA-tegn) som gir ut cash opp til R 1.000,- pr.kort pr. døgn. Maskinene kommuniserer på engelsk med deg – lette å bruke – husk bare at kortet skal inn nok engang i maskinen mot slutten av transaksjonen, for å endelig bekrefte uttaket. Denne reserveløsningen fungerer fint – testet av oss 17.01.2013.

Lykke til.