Arkiv

Bløtekaker og vaffler m/krem.

Stadig er det flere som spør om hvor man kan få tak kremfløte slik at man kan få pisket krem til bløtekaker og kremfløte til å ha på vaffler. (mmmmm)

Det eneste produktet som du kan bruke til dette som vi har erfart, er et produkt som går under navnet CHANTILLY og kan som regel finnes hos både EXTRA, BOM PRECO og CARREFOUR i små 0,2 l «melkekartonger» .  Chantilly på sprayboks er ikke samme produktet og er ubrukelig. Dette produktet blir fort utsolgt, så kjøp inn så du har en stund og det skal ikke oppbevares i kjøleskapet  da blir det for seigt og klissete. Dette er langtidsholdbarhet produkt og holder seg greit i flere måneder ved romstemp.

Husk å kjøle ned vispebollen og vispene i kjøleskapet før du pisker kremen.

For ytterligere opplysninger; Bruk «søkefunksjonen» på www.servicern.com med; bløtekake, chantilly, jordbær eller vaffler som søkeord.

Lykke til!