Arkiv

Mye grov vold registrert.

Politiet melder om mye grov vold fra fredag og lørdag.

Politiet poster fem drap mellom fredag kveld og tidlig timer i dag

Helgen begynte voldsomt i Natal. Politiet på vakt i hovedstaden registrerte fem drap frem til morgentimene igår (19).

En av drapene skjedde fredag morgen (18) i platået, men kroppen ble først funnet i de tidlige timene i dag. Frances Cristina Zacharias France ble funnet død i sin residens. De mistenkte hadde flyktet og blir nå søkt av politiet. Det er mistanker om et lidenskap-mord.

I Parnamirim, ble George Avelino myrdet i går, rundt 19: 0: 00. Ifølge hans søster, ble offeret kontaktet i hjemmet av to uidentifiserte kvinner og noen få minutter senere ble kroppen funnet i et nærliggende felt.

I Cidade Satélite, ble politiet informert om en kropp ble observert død og ifølge øyenvitner så var gjerningsmennene  2 stk på motorsykkel med mørke hjelmer og visir. Aksjonen var så målrettet at politiet tror det dreier seg om en henrettelse pga narkotikaproblemer?

To andre drap ble registrert i den nordlige sonen av byen, ett bar preg av ikke betalt narkogjeld og ett ser ut til å være gjeng-later, sier politiet til media.