Arkiv

Nytt «natt-uttak» fra bank i Natal.

En banditt-flokk sprengte 3 stk. minibanker i byen   São Paulo do Potengi.

De nattlige bank-transaksjonene (uttak)  er fortsatt like populære for tiden.

En gjeng med banditter har sprengt en bank-filial til  Banco do Brasil i byen São Paulo ved elven Potengi i morgentimene i går (19)  rundt kl. 03:00.  Ifølge Sao Paulo politistasjonen ved elven Potengi, så stormet en gruppe tungt bevæpnede menn som bestod av mellom 10 og 15 menn filialen og sprengte 3 stk. minibanker med dynamitt.

Ifølge informasjon fra det sivile politiet vet ingen hvor mye penger som er tatt av angriperne. Annen informasjonen sier at bandittene holdt noen beboere som  gissel «at gun-point», men frigir dem så snart de har fått kloa i pengene.

Kanskje man må satsemere  på nattåpne filialer som er betjent av 20-25 mann fra militærpolitiet – for å dekke dette store «natt-behovet» for cash uttak?

Vi bare spør?