Arkiv

Ingen air-condition på flyplassen Augusto Severo frem til torsdag.

 

Frem til torsdag har Augusto Severo flyplassen ingen air condition i lobbyen og ved innsjekkingen.

 

Infraero rapporter:

«For å justere nivået av komfort i alle de  klimatiserte områdene av passasjerterminalen, så vil det bli utført et viktig vedlikehold/justerings arbeide  på  Augusto Severo International Airport/Natal, utført i perioden fra 21 (i dag), fra 13:00, inntil dagen 24 (torsdag), en planlagt oppgradering og justering av aircondition-systemet ved flyplassen. Tjenesten vil påvirke fellesområder lobbyen, check-in tellere, mat avdelingen og utkikk på toppen. Under utføringen og justeringen, vil det bli opprettholdt kjøling til avgang og ankomsthallene som vanlig.

 

Tips: passasjerer som reiser  i morgen  onsdag bør bære lette klær, nesten som på stranden. Fordi «sommer» Brasil er levende og godt inne  i terminalen på denne tiden.

Sladder har tidligere allerede pekt mange feil ved Augusto Severo internasjonale flyplass terminalen, som et sted der man sliter med å fikse heiser,  så vel som manglende forpliktelse av tilsynet til en modernisering av en struktur som allerede er svekket over tid.

Flyplasser er noe herk –  – når de ikke virker?