Arkiv

Ny politimann henrettet i Natal

Enda en militær politi offiser skutt i stor Natal.

Soldaten Marcos Matias da Silva, 44, var den andre fra militærpolitiet i Rio Grande do Norte, som ble snikmyrdet i løpet av de to siste ukene i Natal. Drapsstedet var tidlig igår morges fran huset sitt  nr. 118 rua Joaquim Barbosa do Nasciment   og ble drept med et pistol skudd i hodet der.

På politistasjonen som hadde vakt i den sørlige delen, forklarte kona til det andre offeretsitt  bryllup, var et tilbakeslag for Zunbin Alves dos Santos og sa at hennes mann hadde forlatt hjemmet på søndag kveld og sier de var kommer til bensinstasjon  São Cristóvão, ved siden av Highway BR-226, i retning Natal.

Politivakten hadde bokført en informasjonen som sa at hennes mann følte han ble fulgt av fire menn og to motorsykler og derfor gikk til hjemmet til en annen soldat, kjent som Roberto, men ble overrasket av skudd avfyrt av garupeiros på motorsykler av typen Twister, grønn med skliter MYE-3533.

Hendelsene peker på et stort problem i Natalområdet, nemlig det faktum at man for en billig penge kan bestille et mord på en person man har et horn i siden til; f.eks. en politimann som har fått satt en annen person i fengsel. Opplysninger i media kan fortelle om at det finnes mennesker som utfører slike henrettelser/mord for en billig penge og priser helt ned mot 300-400 reals er nevnt.

Vi gremmes.