Arkiv

Tørking av Graviola blader.

DAGLIG LIV.

 

Vi blir ofte spurt om tørking av Graviola blader som brukes i te for bekjempelse av kreft.

Vi legger inn et bilde av Graviola blader som ligger til tørk inne på dobbeltsengen på gjesterommet og gjentar; Bladene som skal brukes må høstes inn grønne og friske og tørkes mørkt og kjølig. (ikke i skarpt sol-lys). Når bladene er ferdig tørret så skal de fremdeles være friske og grønne, akkurat som tørt høy av fin kvalitet.

Doseringen er opp til enhver, litt avhengig hvor langt evt. kreften er kommet, men normaldose er; 10 middelstore blader (tørre) kuttet opp i bitte-små biter og legges i håndvarmt vann 35-40 grader C for 4-5timer å trekker. Siles av og drikkes 1 dl morgen og kveld og doseringen kan dobbles/halveres for spesielle behov uten problemer. (veldig mild smak) Tilsett gjerne litt solbær sirup om så ønskes, for da smaker det bare solbærsaft!

NB! Medisiner foreskrevet av sykehus eller fastlege skal ubetinget inntas som vanlig, paralellt med Graviola som ikke vil forstyrre virkningen av disse medisinene.

Lykke til.

Tørking av Graviola blader.