Arkiv

Banditt lagt i jern av politiet.

Politiet arresterte en kriminell som bl.annet er anklaget for angrep på et  lotteri i Øst-Natal.

 

På søndag morgen så arresterte militærpolitet i  staten Rio Grande do Norte en som er mistenkt og anklaget for ranet av en bank på avenida Afonso Pena, på østsiden avNatal.

Anderson Rodrigues da Costa, 19 år, har tilstått til militærpolitiet at han står bak flere forbrytelser, etter å ha blitt kontaktet av ROCAM på Praia Shopping, så rykket military police fra den nærliggende basen i Ponta Negra, Natals Sone Sør ut. Anderson Rodrigues ble pågrepet med å bære en revolver 38 kaliber og 12 skudd med  ammunisjon i samme kaliber. På tiden av arrestasjonen, ble Anderson ledsaget av en tenåring på 14 år, etter å ha beslaglagt et kjøretøy, Fiat Palio svart med skilter OJS 8936, som den mistenkte antas å ha brukt under rømning fra forbrytelser. I tillegg ble det beslaglagt to karneval masker, trolig brukt til å skjule ansiktet på tidspunktene for forbrytelser.

Bortsett fra ran av banktjenester, så har Anderson Rodrigues tilstått til ROCAM og militærpolitiet, at han står bak et drap som ble utført for tre uker siden i hjørnet i sumpen mot en mann som har blitt identifisert  som Ahmad og i tillegg et grovt forsøk på overgrep på lotteri ved et supermarked i byen.

Godt jobbet av ROCAM og PM !