Arkiv

Hvor mange spiser du om dagen?

Daglig Liv

 

Spørsmålet omhandler hvor mange forskjellige frukt og grønnsaker spiser du daglig mens du bor i Brasil, kontra antallet som du spiser når du er hjemme i Norge?

Vi alle vet jo at frukt og grønnsaker er sunt og godt og at det virkelig er sunt for kroppen din. Det er derfor vi lurer på hvor stor forskjell det er på inntaket ditt av slikt når du er i Brasil og tilgangen er billig og stor – kontra inntaket ditt når du er hjemme i Norge hvor prisene er høye og utvalget og lite sammenlignet med Brasil.

Selv så spiser vi hver dag mellom 8 og 15 sorter av frukt, bær, grønnsaker og nøtter  – vi formelig fråtser og trives så godt med det. Vi prøver å følge opp når vi er i Norge også, men av økonomiske grunner, lite utvalg etc. så har vi problemer med å holde de anbefalte «fem om dagen» selv om det enkelte dager kan gjøre et hopp oppover  pga sesongbetonte grunner.

Hvis flere hører av seg, så kan vi opplyse resultatet her på sladder i etterkant?

Skriv til;  rolf@servicern.com