Arkiv

Mann funnet skutt nær Jenipabu

Liket av mann skutt til døde er funnet i nærheten av Jenipabu road.

Liket av en mann ble funnet på en veikanten nær veien mellom  Jenipabu og Extremoz, i det metropolitiske området Natal. (stor Natal) Liket ble funnet på tirsdag morgen (29) av en person som passerte gjennom området i løpet av formiddagen.

Ifølge politiet, så er den ukjente  antagelig  mellom 20 og 25 år og han har ingen ID-papirer på seg. Han ble funnet med minst ni kulehull i hele kroppen. Delstatens politi tror at drapet fant sted i løpet av morgentimene idag.

Tekniske og vitenskapelige politi; Institute (ITEP) har vært å hentet kroppen for en obduksjon.

Ceará-Mirim

 

Ceará-Mirim politiet melder også om at de har mottatt en melding om et lik denne morgenen, her bærer kroppen preg av å være i en tilstand av sterk foråtnelse. Liket ble funnet i nærheten av Sao Francisco.