Arkiv

Mye Ponta Negra bla-bla-bla i media.

 

Fremdeles så virker det som om det er full forvirring i media om hva som egentlig skal hende langs strandpromenaden på Ponta Negra. Byen sier at de ikke har nok penger til å kunne dekke de siste planene på rundt 7,7 millioner reals som skal til. Byen har enda bare fått frilagt 1 million av de 4 millonene som ble skaffet tilveie av føderale midler. Disse midlene skulle egentlig være tatt i bruk innen 13 desember ifjor som avtalen var, men en uhyggelig sendrektighet fra kommunen pluss et skifte av politiske krefter midt oppe i alt dette, gjorde at bare 1 million reals ble frigitt innen 13de og satt inn på en sperret konto hos kommunen.

Nå er det sutring over hele linja vedrørende reparasjonene langs strandpromenaden derute og ingen kan lenger love noen dato hverken for igangsettelse, eller avsluttning på prosjektet – så langt. Selv entreprenøren som fikk tilslaget på arbeidene med å sikre strandlinjen mot tidevannets krefter, sier nå plutselig at de ikke kan garantere at dette arbeidet er nok til å gi en god permanent beskyttelse av denne stranden og at de ikke kan begynne arbeidet før de får tilført midler til å starte dette arbeidet – ingen penger …… inget arbeid.

Så nå for tiden er det bare en haug med kokker og et formidabelts søl – akkurat det vi har vært redde for hele tiden.