Arkiv

Natal vises oppe i skyene hos TAM.

I mars, vil TAM vise Natal, Galinhos og Mossoró på alle sine flyreiser.

 

Rio Grande do Norte dukker ikke så ofte opp i media lenger. Så avsløring om at man på alle flygningene av TAM i Brasil og til utlandet i mars skal promotere RN mottas med et stort YIPPI!!! En slik sjelden handlingen for å plassere RN og vår turist skjebne i en så verdifull kanal for reklame som dette og attpåtil støttes av sekretær for turisme i RNS.

Spøk til side, et TV-program av teamet vil nå også vises høyt oppe i  skyene med deltaker også fra Rio Grande do Norte denne uken og skriver dermed  historie når den vises på tre tusen flyreiser over hele Brasil og til utlandet på rutene til TAM.

TAM i skyene, presenteres av skuespiller Thomas Reis, som besøker Natal, Galinhos og Mossoró, i denne regionen. Programmet vil blant annet sette fingeren på det historiske og kulinariske potiguar, RN.

Hurra for all turistreklame om RN og Natal området!