Arkiv

Nye turist pakker til Fernando de Norhonha.

CVC lanserer nye Natal – Fernando de Noronha turist pakker.

 

Til Fernando de Noronha, som er så velsignet med flott natur og dette hjelper Natal.

Natal har alltid håndtert turister ut til øyene Fernando de Noronha. Turister som kommer fra Sør, eller Sørøst (og fra utlandet)  legger ofte veien om Natal på vei til øya.

Så, selvfølgelig legger man ettter par dager i hovedstaden i RN (etter Kiting), samt besøk i hovedstaden i Pernambuco (eller Porto de Galinhas), før de til slutt ender opp i dykkeparadiset Fernando de Noronha med dykking i den mest frodige skjærgården i Brasil.

CVC lanserer nå et nytt skript i programmet for Noronha, med avganger både fra Natal og Recife. Ukentlige luft-tilbud levereres nå både på onsdager og søndager til Norhonha.

Turistpakker på tre netters  varighet og som inkluderer, bortsett fra airfare, losji i domiciliary herberger, overføringer og selve turen, for eksempel innkludert med et  foredrag om introduksjon av øya.

Fra Natal reiser man ut til øya kl. 10: 10 og med tilbaketur som går kl. 16:50.  Fra Recife går flyreiser kl.12: 28. med en retur med  takeoff fra øya kl. 15:20.  (tre dagers turer)

Men vær klar over det er dyrt å besøke paradiset ute i Syd-Atlanteren – det er ingen billig fornøyelse og på toppen av det hele har myndighetene en kvote-regulering for turistbesøk på øya.