Arkiv

Turistdepartementet kunngjør 25 millioner reals til mer opplæring før VM-2014.

Departementet for turisme kunngjør nå om ytterligere R $ 25 millioner for faglige kvalifikasjoner. I Natal, blir 400 taxisjåfører etterutdannet.

 

Departementet for turisme kunngjør nå investering på $ 25.3 millioner i prosjekter av faglige kvalifikasjoner i stater og vertskapsbyene i World Cup 2014.

Prosjektene blir gjennomført gjennom avtaler med stater og kommuner og tar sikte på å tilby spesifikk trening for profesjonelle brukere som handler direkte med turister i hverdagen under VM: taxisjåfører, kommunale vakter, permissionáriospå offentlig markeder, lifeguards, politiet og håndverkere.

I alt ble 18  avtaler godkjent . Natal vil bare motta midler for etterutdanning av kvalifiserte taxisjåfører og 400 fagfolk herfra vil bli opplært ifølge avtalen på R $ 440,900. Dette er lite i forhold til hva de andre vertsbyene får ?

Guvernør Eduardo Campos i Pernambuco, har allerede fått R $ 1,9 millioner for forskjellige faglige kvalifikasjoner i Recife, Olinda og Jaboatão dos Guararapes. Her vil det bli dekket inn for 530 bareiere og 200 offentlig sikkerhetsprofesjonelle og 1.200 taxisjåfører til sammenligning.

Natal kommer alltid sist i køen – hvorfor?