Arkiv

Blir Natal satt under føderal administrasjon?

Diskusjonene går nå høylytt i media om Natal nærmer seg en tilstand av føderal administrasjon, pga av den store gjelden som byen har opparbeidet seg og som hovedstaden innrømmer å ha store problemer med å betjene. Det nærmer seg nå et punkt hvor byen ikke har penger til administrative lønninger innen helse, politi etc. og på de store utgiftene for prosjekter som må være ferdige til VM-2014.

Mange eksperter sier nå rett ut at byen har rotet seg opp i en økonomisk situasjon som det kan bli svært vanskelig å komme seg ut av. Vi håper jo bare at denne knipen ikke innebærer at byen mister statusen som arrangørby for fotball VM-2014, da FIFA er meget strenge på at budsjetter og prosjekter blir gjennomført til punkt og prikke – det har tidliger VM vist oss med all tydelighet.

Så her sitter vi da og krysser fingre og tær – og det som verre er!