Arkiv

Karneval tider i komminga.

Nå har ikke Karneval så lange eller store tradisjoner her i RN, slik som de store byene nedover langs kysten fra Recife til Sao Paulo, men man har alltid forsøkt å få til litt moro lell, med de små midlene som man har til rådighet.

Det som ligner mest på et karneval av den typen som foregår i byene sydpå, er nok å finne i Pirangi (Parnamirim) i år igjen. En «light-utgave» finnes også i Ponta Negra og i Alecrim i Natal, men forvent ikke det helt store her.

Ellers så er det nok av lokale små karneaval som blir arrangert i mange av småbyene rundt Natal og som kan være trivelige nok på sin måte.

Vi sender med en oversikt over forskjellige arrangement rundt omkring, så kan dere selv se hva som er på tapetet på de forskjellige stedene?

NB! Bare en advarsel til slutt (nei det gjelder ikke alkohol og AIDS, det får dere ordne selv). Det gjelder det faktum at føre et karneval så «dør de offentlige tjeneste» nærmest helt bort og det er omtrent umulig å få utført noe på offentlige kontorer, banker etc. – alle går bare rundt og svimer og gleder seg til karnevalet som betyr en stor fest for å avslutte sommersesongen og dette vil en brasse ikke gå glipp av for alt i verden – merk dere dette. Ikke nok med det, men det tar gjerne flere dager for brassene å komme i gjenge på nytt etter karnevalet og at tømmermennene har dratt sin kos dessverre. Alt lagger litt i systemene i uken etter karnevalet.

(Klikk på meg!)                              Det meste foregår fra 7de til 13de februar her oppe i RN.