Arkiv

Bevæpnet trio arrestert under en rutinekontroll på BR-101.

PRF (UP) arresterte en væpnet trio i Canguaretama.

På den føderale motorveien BR-101, så arresterte politiet tre væpnede menn i førgår kveld (2) på BR 101 ved kilometer-merket for 176 Km, i kommunen Canguaretama, nær grensen til Paraíba. Byen ligger 67 kilometer fjernt fra Natal.

Avsløringen av PRF  skjedde under en rutinekontroll av en pickup lastebil, hvor man fant våpen og ammunisjon som medførte en øyeblikkelig arrestason av trekløveret. PickUp lastebilen viste seg også å være stjålet.

Unde avsløringen fra PRF, ble det beslaglagt to pistoler og en revolver  380 kaliber.  Videre fant man 40 skarpe skudd og ekstra magasiner pluss ladere til revolveren.

Trioen kjørte en pickup som kom fra Paraíba og som det var tuklet med chassis-nummeret på. To av mennen er tidligere kjente av politiet.

Føreren av bilen, Dhanraj Firmino de Paiva, 32 år, og to passasjerer, Francisco Frank Dantas da Costa, 31 år, og Danilo Luiz da Silva Oliveira, 27 år gammel, ble fraktet til politistasjonen for Canguaretama og svar for ulovlig våpen besittelse og mottak av stjålne varer. Det er fortsatt en mistanke om at trioen planla et kriminellt overgrep i Natal.

Godt jobbet av UP!