Arkiv

Graviola (Annona Muricata) bilder.

Etter oppfordrig så bringer vi et bilde av både frukt og blader fra Graviola-treet.

Dette treet finnes over alt i Natal i hagene til folk og er lett tilgjengelig og lett å få tilgang til blader. (frukt på supermarkeder)

Tilby noen få reals til venner (brasser) så skaffer de deg garantert en bærepose med blader på rappen.

Vask (tørk av) bladene før du tørker dem i skyggen eller innendørs, 14 dager minst. Kan oppbevares i årevis tørre (mørkt, tørt og kjølig)

NB! En amerikansk undersøkelse viser at 60-65% av produktene som selges som tørkede graviola-blader (te) faktisk er noe helt annet; som solbærblader, rabarbra, lønn etc. og det er lett å bli lurt. Kjøp alltid hele blader, da kan du ikke bli lurt men får de ekte bladene til kuren din. Vi oppfordrer alle som har med slikke tørre blader hjem om å legge en tydelig lapp i hver pose som forteller at dette er tørre blader fra et Graviola tre>>>> Tørre blader av GRAVIOLA.  (Annona Muricata) Brukes som te mot kreft-sykdommer.  Slik at det ikke blir noen diskusjoner med tollen.

Lykke til

NB!  Bruk søke funksjonen på  www.servicern.com  for ytterligere informasjon om denne liv-givende medisinplanten fra Amazonas.

GRAVIOLA word

Vi får stadig spørsmål om hvor man kan få kjøpt Graviola blader til å lage te av – det kan man ikke. Supermarkedene har bare frukten til salgs og denne må være helt moden før den skal brukes >>>>> Ta ut alle steinene og skrap ut den bløte innmaten og bland dette med litt vanilje-is. Kjør i en hurtigmixer og drikkes som en herlig «slush» (milk-shake).

Skal du ha Graviola blader må du nok heller fri til venner og kjente og kjentes kjente som har et Graviola tre i hagen. De er store så det er lett å få en bærepose med blader, men da brassene ofte er trege og late, så hjelper det å love en 10-20 reals for posen og husk å poengtere at bladene skal være helt nye og friske-plukket når du får dem. Da skal du vaske hvert blad i lunket vann og legge dem til tørk straks. Husk at tørkede blader skal være fremdeles grønne, det er et kvalitets stempel!