Arkiv

Lån til turistnæringen overstiger 11,2 milliarder i 2012.

Lån til turistindustrien når 11.2 milliard reals i 2012.

 

Volumet av lån fra banker, bedrifter i forsyningskjeden innen turisme er den største av alle frem til nå. I 2012, var R 11.2 milliarder BRL gitt i kreditt-operasjoner.

Utbetalinger av Caixa Econômica føderale (den føderale investeringsbanken), Banco do Brasil, Banco Nacional de Desenvolvimento economico e sosiale (BNDES), Banco do Nordeste og Banco da Amazon vokste med mer enn 900% i løpet av de siste 10 år.

Et steg fra R $ 1 milliard i 2003, til $ 11.2 milliarder i dag, er totalt R $ 44,87 milliarder i løpet av denne perioden. I 2011, garanterte regjeringen for lån til hoteller, transport operatører, restauranter, hoteller, bilutleiefirmaer og reisebyråer, blant annet, et lukket kreditområde på 8,6 milliarder BRL.

Den største funder innen sektoren i 2012 var Caixa med R $ 6.25 milliarder, etterfulgt av Banco Brasil, med R 2,27 milliarder dollar. BNDES, som driver Pro Cup linjen, fokusert på bygging og renovering av hoteller, deltok med $ 1.58 milliarder.

Så turistbransjen ser tydeligvis lys i tunnellen, ved at de satser voldsomt innenfor visse områder.Mens vi fremdels står i ankomsthallen på Augusto Severo og speider etter flere «gringos» dessverre.