Arkiv

Hotellene venter en full dekning av kapasiteten under karnevalet.

Belgget ventes opp til 100% belegg under Carnival hos hotellnæringen.

Selv uten samba skoler eller andre attraktive eller blokker av det tradisjonelle Street karneval, bør Natal være «invadert» av turister under festivalen perioden i år. De kommer på jakt etter sol, sjø og avslapning. Og skal ha bestillt opptil 100% av rommene i mange hoteller, ifølge anslag offentliggjort i går av foreningen som representerer hotelleiere i Rio Grande do Norte, ABIH-RN.

Adriano Abreu Hotel i Natal sier : prognosen vekst og i bruk og priser under karnevalet også i år, med tanke på World Cup of 2014 og Hotel i Natal: vil man nøye studere veksten av priser under karnevalet og også i løpet av året, for å holde et skarpt øye med prisene til  World Cup 2014.

Research Association holdt sammen med 110 forbundet og det meste ligger i Natal, men en del av dem også i Pipa og Mossoró, viser at prediksjon er et belegg på mellom 95% og 100% av okkupasjon under perioden av karnevalet.

Ifølge presidenten av ABIH-RN, Habib Chalita, forventet frekvensen av årets å overgå det av 2012, da det ble registrert til  93%. «Våre arbeider for Carnival som vi har gjort sammen med av resten og det har vært med på å ha en effekt,» sier han, henviser til verksteder som foreningen har vært utført i byene med størst potensial for å sende turister til RN, de fleste av dem fra Sørøst.

Omtrent 70% av besøkende, kommer fra byer som Brasilia, Belo Horizonte og Rio de Janeiro. Resten skal komme fra nabostatene med opprinnelse som João Pessoa og Recife. Målet for disse turistene er «byen med stor ro», som inkluderer strendene og restaurantene,» for eksempel, sier Habib Chalita.

Ifølge ham, ser utsiktene ut til å stå for en stor vekst og man vurderer forventningen fra kampanjens handlinger til å bli intensivert fremover mot VM 2014. Fortsatt er ingen tall offentliggjort, men man bør fortsette fremover mot VM 2014 med gode resultater som målet for øyet.

«Lidenskap for fotball er noe vi alle har til felles. Vi vil avholde en storfotball begivenhet og vi investerer derfor i profesjonell trening for å bedre motta dem», sa Tufi Mechreff, direktør for administrasjon og økonomi av Embratur til media. Dette er en engangs foreteelse og den bør vi ta vare på under de beste omstendigheter som vi kan fremvise, sa han.

 

Turisme statssekretær, Renato Fernandes, fremhevet likevel en bekymring for at regjeringen i Rio Grande do Norte ikke klarer å fremme et riktig fokus på  turisme, spesielt i adventure tours, kulturelle og religiøse høydepunkter i Potiguar?