Arkiv

Overfallsmann skutt og drept av politiet i Capim Macio.

Overfallsmannen er skutt og drept i Capim Macio.

 

Mann skutt, utløste en masse nysgjerrige folk som stirret langs Ave. Roberto Freire igår. Opptatt av scenariet som endte med dødsfallet til Jose Maria Freitas da Siva, 25 år gammel med en kule i brystet avfyrt av en politimann. Overfallsmannen døde der på sidegaten Rua Antonio Farache, i bydelen Capim Macio i syd-natal.

Sersjant Fernando, fra den femte bataljonen av militærpoliti, fortalte til avisen Tribuna do Norte at gutten overfalt en kvinne inne kjøpesenter i Cidade Jardim og deretter flyktet gjennom dette travle shoppingsenteret. «Offeret gjorde anskrik og beskrev overfallsmannnen til politiet. Ikke fornøyd med tyveriet, så stormet Jose Maria Freitas gikk på gaten Rua Antonio Farache, i Capim Macio og forsøkte å kapre en bil i trafikken der.

Ved en tilfeldighet, var den som satt inne i bilen en politimann og føreren var en dommer. Politiet reagerte spontant med å avfyre et skudd rett i brystet på Jose Maria, som døde på stedet. På overfallsmannen, fant politiet en 38 kaliber pistol, seks skarpe skudd og fem stjålne mobiltelefoner,  to av dem var  iPhone-modell, som beviser at han har rante flere personer i løpet av dagen. Sersjanten kunne også bekreftet at overfallsmannen var under en midlertidig forvaring hos et forbedringssenter i Zona Norte.

To livvakter på shoppingsenteret  sa de fikk beskjed om ikke å snakke med media noen om hva som skjedde i senteret, etter ordre fra ledelsen. Slike tildragelser kan lette skremme bort kundene?