Arkiv

Ungdommen som «pustet» i dypfrysen under tragedien i Santa Marie er utskrevet fra sykehuset.

Ung kvinne som holdt «hodet kaldt» og pustet luft fra dypfryseren, er utskrevet fra sykehuset.

En av nattklubben Kiss sine offre ; Ingrid Preigschadt Date, 21 år, som ble reddet fra brannen i huset 27 januar etter å sette hodet ned i fryseren og puste inn denne rene luften, ble sluppet i går fra sykehuset Nossa Senhora da Conceição, i Porto Alegre, ifølge pressekontoret for sykehuset. Etter brannen, ble den 21 årige sykepleieren som var  student ved Universidade Federal de Santa Maria, innlagt på sykehus og ble overført til intensivavdelingen (ICU), der hun forble til dag 2.

Ingrid arbeidet bak disken av baren og merke til at brannen med tett røyk hadde spredt seg. Hun innså da det livsfarlige med situasjonen, så hun fylte lungene med luft i nede i fryseren, la en t-skjorte over ansiktet og stormet mot utgangen. Men falt og ble tråkket ned i panikken, men ukjente personer nærmest dro henne med seg etter håret ut til reddningen.

Ifølge nyhetsbrev som er utstedt i går av helse sekretariatet av Rio Grande do Sul, at antall pasienter skadd i nattklubb brannen på Kiss i Santa Maria (RS), og som bli innlagt på sykehus, falt i går til 65, inkludert 18 som fortsatt ligger i maskiner og trenger  mekanisk ventilasjon for å kunne puste.

Antallet døde etter katastrofen har nå nådd 238.