Arkiv

Bandeleder flyktet fra sykehus.

Fange som tidligere ble såret i skuddveksling med politiet, flykter fra Hospital Walfredo Gurgel.

 

En mann identifisert som Jose Carlos dos Santos Bezerra, som var pågrepet av politiet under skuddveksling og ble innlagt på sykehuset Walfredo  Gurgel, denne søndagen (10). Har ifølge oberst Francisco Aguilar, General Commander av militærpolitiet i Rio Grande do Norte, stukket av fra sykehuset og de vet fortsatt vet ikke hva som er omstendighetene rundt rømning av fangen. «Vi har fortsatt ingen detaljer og saken er under etterforskning siden i går og etter at vi har fastslått  hvordan dette skjedde og de som er involvert, vil bli straffet,» sa obersten.

José Carlos dos Santos Bezerra ble arrestert sist torsdag (7) etter en skuddveksling med polititjenestemenn i nærheten av et kjøpesenter på sørsiden av Natal. Han er antatt å være lederen av gjengen som har spesialisert seg på å rane banker, biler og å sprenge minibanker. Arrestasjonen av ham og to andre tiltalte er en del av operasjonen Sepentina  som politiet skrøt så veldig av for noen dager siden.

 

I tillegg til José Carlos (hjernen i gjengen), ble i operasjonen også arrestert John Maria dos Santos og Paulo de Souza Siqueira de Souza. Med gruppen beslaglagt politiet pistoler, rifler, hagler, granater, dynamitt, detonerende lunte, sprengstoff- emulsjon, spesielle klemmer/kroker som brukes til å ødelegge bildekk (spanske ryttere), radioer, ammunisjon, taktisk og ballistisk skuddsikre vester vester, t-skjorter fra det føderale politiet og en plantegning over et stort selskap som kan være planlagt overfalt og robbet.

Ærlig talt, detter er rimelig svakt av politiet å ikke kunne passe på en hardt såret pasient på et sykehus og sørge for at han ikke rømmer?

Vi gremmes!