Arkiv

Sikkerheten til buggy-turer etc. økes ytterligere.

 

Juridiske oppfølging av det sikkerhetsmessige under buggy-turer, loves bred oppmerksomhet under Karnevalet.

 

Sekretær for turisme i RNS kunngjør at de vil intensivere programmet om det juridiske for Buggy-turer og generell sikkerhet under Carnival perioden. Ideen er å sikre bedre sikkerhet for de badene og soil-turister på kysten av RN.  Programmet er på en pedagogisk og prangende måte, utgitt av Setur-RN. Man vil diskutere med  buggy-førere og turister langs stranden for å veilede, informere og trygge det juridiske rundt disse turistene.

Programmet ble opprinnelig opprettet som kampanjen, men ble suspendert fra 2010. Så ble det ble det bare forfremmet i høysesongen. Sekretær for turisme RNS, i henhold til informasjonen som når ut i media, så har man nå endret kampanjen og programmet og implementert dette kontinuerlig gjennom hele året, med tanke på også en fast bugueira aktivitet i lav og høysesongen.

Det juridiske ved Buggy-turer Nord og Sør langs kyst og strender i RN. Mer enn 3.000 turister har allerede blitt adressert, i henhold til dette Setur-RN programmet. Teamet distribuerer informative mapper, søppel poser og, fremfor alt, merkevaren under tilstedeværelse ved stranden for å hemme forseelser og oppmuntre vanen av god praksis i trafikken , enten ved buggy drivere eller private sjåfører.

Mellom August og desember 2012 rapporter Setur-RN som varslet mer enn 200 drivere, som spesielt manglet legitimasjonsbeskrivelse eller autorisasjon til å få lov til å kjøre slik trafikk. OAS kjøretøy som beveger/patruljerer langs strendene med våre egne ansatte og offiserer av staten trafikk politiet (PRF) under kommandoen (Ercp). Intensjonen her er, samt varsle og bøtelegge og arrestere udokumenterte førere.

Sammen med læremidler laget av Setur-RN som også tar med et etilômetro (alkohol-måler) (den populære breathalyzer), for å diagnostisere tegn på drukkenskap, kan be føreren om en testing av denne. I de tilfeller som  utstyret indikerer et inntak av alkoholholdige drikkevarer, gir politiet teamet en full-makt til å arrestere og å bringe den skyldige til politistasjonen.

I tillegg til veiledning, utdanning og overvåkin og, fremmer en juridisk overvåking gjennom programmet, også faglige kvalifikasjoner. I det siste nevnte slaget, så ble 50 buggy sjåfører utvalgt blant 750 registranter for ytterligere opptrening. Setur-RN informerer videre at siden August i fjor, så har gledeligvis ingen dødsulykker blitt registrert.