Arkiv

Banditter ute etter penger.

 

Selskapet  Cabral var målet for et rans-forsøk ved 12:15 tiden igår onsdag (13), på Avenida Presidente Bandeira,  i nabolaget av Alecrim på østsiden av Natal. Fenrik Philip fra militærpolitiet,  opplyser at tre menn i en bil Renault Sandero med skilter NIU-3423 fra São Raimundos Nonato-PI, utvekslet skudd med sikkerhetsvakter for selskapet etter et ran av lønningspengen til de ansatte i firmaet.

På samme tid mens skuddvekslinen pågikk, så holdt en pansret bil på med levering av kontanter til Banco do Brasil, på den andre siden av gaten. Skremt av lyden av skudd fra den andre siden av gaten, så trodde disse at skuddene var rettet mot dem, bouncers var også sterk bil bilder vs Sandero-tenke det var en handling mot dem og besvarte ilden med ca. 30 skudd..

 

Banditten Cicero Edson Balouch, 30 år, som forsøkte å flykte, ble arrestert  og tatt med til politistasjonen på Zone-Sør, i Candelaria. Men to av hans kompiser var i stand til å unnslippe, selv om de ble truffet av skudd. En ble skutt i benet og en annen truffet i hodet. Politiet gjennomfører nå undersøkelser i området for å fange de som var involvert i angrepet/ranet.

Cicero Edson Balouch, ble det funnet en 38 kaliber pistol og en pakke med ca R $ 70 000 i kontanter. Det er ikke kjent om bandittene som flyktet, fikk med seg pakker med mer penger.

Avisen Tribuna do Norte + media har forsøkt å komme i kontakte med sjefene i de impliserte parter for en kommentar – men uten å lykkes.