Arkiv

SENAC programmet går etter planen.

SENAC opplæringsprogrammet  vil inneholde mange servicemomenter innenfor turisme og service/gjestfrihets kurs

 

National service for kommersielle trening (SENAC) lanserer den 2013 den nye utgaven av Senac drikkepenger Program (PSG), som vil tilby fullt stipend for 5,476 personer gjennom hele året, i mer enn 40 forskjellige kurs. Programmet har som mål å fremme sosial inkludering ved å tilby gratis nisjer for å oppnå en lav inntekt for befolkningen i innledende kurs og på teknisk nivå.

I det første trinnet vil bli tilbudt plass på ulike områder, gjelder for 1,442 kurs inkludert turisme og gjestfrihet. Innskriftene må skje fra 20. februar gjennom nettstedet www.rn.senac.br/psg. og vil bli dekket av kommunene Natal, Mossoró, Assù, Caicó, Ara og Parnamirim. Starten av klasser er planlagt for å skje den første uken i mars.

Utvelgelsen av kandidater finner sted i henhold til registrering gjort på området av SENAC, observer også at kriterier som er definert av politikken i PSG: har månedlige innsikt per innbygger til familiers inntekt av opptil to minstelønn og møter føderale krav som kreves for detltagelse i dette kurset.

Presidenten av Fecomercio System-RN, Senac og Sesc, Marcelo Queiroz, påpeker at, siden 2009, året av etableringen av PSG, har om lag 13 tusen potiguar indianerne kunne dratt nytte av programmet. I perioden fra 2010 til 2014, vil SENAC investere R $ 38 omillioner i å tilby slike gratis plasser i Rio Grande do Norte, ved hjelp av PSG. som en del av programmet for å få ned arbeidsløsheten i denne fattige provinsen.

Det er veldig mange som sliter veldig pga av fattigdom i RN nå og politiet ser derfor en klar sammenheng mellom dette og kriminalitetsnivået i staten.