Arkiv

CVC sender ut advarsel til Natal og Fortaleza.

 

CVC varsler at Natal og Fortaleza må ta opp kampen for å øke turistrømmen til disse byene.

The Vice President for drift, produkter og markedsføring hos CVC, Fábio Gandhi, sendte praktisk talt ut en advarsels-melding til de ansvarlige for turisme Rio Grande do Norte og Ceará under presentasjonen som operatøren utfører i dag og i morgen ved Expo Center Norte, i São Paulo.

«Med reduksjon i luften fra Tam og Gol til Natal og Fortaleza, blir likevel billetten dyrere og ender opp med en prisforhøyelse på  den endelige prisen av pakkene. Allerede destinasjoner som Maceió og Aracaju, som er mindre fjernt fra sørøst, tilbyr en sluttpris med mer attraktive betingelser. Det er nå nødvendig at Rio Grande do Norte og Ceará til å mobilisere i  jakten etter nye turister, fordi resultatene for hele året nå kan virke  fallende, »  ADVARSEL!

Gandhi observerer at charter mot nordøst er synkende i etterspørsel, spesielt innvirker her flyplass avgifter. Han minnes at, på grunn av dette og andre faktorer,  er CVC-koden valgt ut pga blokkering av seter hos flyselskapene og at strategien er derfor mindre risikabelt og mer effektivt, sa han.