Arkiv

Den amerikanske drømmen.

OAS (byggherren fro den nye Arena das Dunas) vil måtte gå gjennom et par elementer i forbindelse med at America vil ha stadion som sin hjemmebane. (fotball)

 

Bokstavene i kontrakten for fotballklubben America vil kunne måtte bestemme hvor de vil spille kampene sine. Siden klubben vil ha hele April for å bestemme seg om hvor de skal spille kampene i serie B i Brasil. Med at det nærmer seg innvielsen av Arena das Dunas, øker sjansen til å se laget å spille på en stadion i første divisjon og dette  hisser opp drømmen for mange fans og ledere om at America igjen kan tre inn i første div. i Brasil. Mange er derfor bestemte på at de skal klare målsetningen om å rykke opp, mens andre mener at dette bare er utopi, men også er en økonomisk umulighet pga en uoverstigelig økonomisk barriere.

Betingelser som tilbys av konsortiet OAS som bygger Arena Dunas, anses gjennomførbart for Diogo Pignataro, ansvarlig for rettsavdelingen, men han påpeker at det er i kontrakten av tre eller fire punkter som må utdypes nærmere. «Avtalen er gjennomførbar å bli formalisert, men tre eller fire poeng bør gå gjennom en mere nøye tilpassing for å unngå mulig tap i fremtiden til klubben. Selv om det er små detaljer så vil konsekvensene kunne bli større enn antatt, «sa Pignataro.

Blant fordelene pekt ut er det sponsorer som selskapet vil logo-trykk på skjorta av klubben, med overføringer av $ 60.000/måned tilbakevirkende til dagen og 4 juli 2012. Den totale varigheten av denne sponsors kontrakt er anslått til 19 måneder. Videre skal det gis muligheter til å leie faste stoler og hytter på den nye Arenaen. I tillegg er det fortsatt en tilgjengelig mulighet for en premie på R $ 10 000 per seier i 36 spill i serien og som vil bli avholdt på Arena das Dunas.

Diskusjonene går høyt i media for tiden, så det skal bli spennende å se hva som blir konklusjonen på dette når gemyttene har falt litt mere til ro på nytt?

 

«OAS vil også ha rett til å operere/bestemme på Arenaen das Dunas i 20 år uten samtykke eller autorisasjon av Sorority. (punkt 8.1-av forskriftene) » og det skal man heller ikke glemme her.