Arkiv

Protestene mot buss-overfall øker på nytt.

Antall buss-overfall i Natal har igjen vist en økende tendens og i majoriteten på de busser og linjer som ikke enda har fått innstallert «panikk-knapp» med GPS lokalisering og dette utgjør for øyeblikket ca. 2/3 av hele bussflåten. Det virker som skurkene har insideinformasjon om hvilke busser og linjer som innstallert slikt utstyr og holder seg fra å overfalle disse.

Myndighetene og buss selskapenne toer sine hender og lover at resten av utstyret skal være på plass innen utgangen av neste semester – men igjen som natalenserene sier; Det skal vi først tro på når vi kan ta på det!

I mens så øker igjen protestene og protestmarsjene over hele byen og både vindusruter etc. får gjennomgå befolknings vrede til tider som mener at nå er nok blitt nok. Det ropes på mere politi i gatene og særlig i nærheten av de største bussholdeplassene.

Vi kan bare nikke bifallende og være enig i at nå burde dette problemet snart bli løst – på den ene eller andre måten?