Arkiv

Spanjol funnet død i leilighet i Ponta Negra.

Spansk mann funnet død i leiligheten, etter å ha vunnet R 2.000 reals i poker klubb.

 

En spansk entreprenør Francisco Angel Moreno Matellano, 61 år gammel, ble funnet død i går morges i hans leilighet i Ponta Negra, etter at han forlot et velkjente Poker hus i Natal med R $ 2 tusen reals i gevinst omlag kl. 04:00 på fredag, kjørende  i bilen sin, ifølge eieren av poker-klubben.

Matellano, i henhold til sin kone, Eliane Caetano Pereira, i et vitnesbyrd til sivile politiet, sa at han var svært ivrig poker spiller i de forskjellige klubbene. Han hadde allered tapt  to store leiligheter i Brasil og i tillegg en masse penger og fortsatt hadde han en stor spillegjeld.

Eliane, som lever i den samme bygningen, men i en annen leilighet, gikk til spanjolens leilighet noen timer senere og banket på, men uten å få svar. Hun tittet da inn igjennom vinduet og oppdaget en masse blod i leiligheten. Hun tilkalte da en nabo som hjalp til med å bryte opp døren for å komme inn i leiligheten. Forretningsmannen som også eide bygningen Residencial Porto Novo, ble funnet død i badet med et stort kutt i halsen, i hodet og på hendene, som ifølge kompetent uttalelse fra politiet, vitnet om selvforsvar.

Merker av blod ble også funnet på håndtakene på skuffer, skap og inn i madrassen, som ifølge politiet kan tyde på at kriminelle var på jakt etter noe i leiligheten. Pengene som Matellano vant i Poker-huset, ble ikke funnet på kroppen eller noe sted i leiligheten.

Civil politiet fortsatt har ingen spor av noen mistenkte, men vil bruke informasjon fra offerets mobiltelefon som utgangspunkt. Fotavtrykk også funnet i blodet og merkene vil bli gjennomgått nøye. Saken vil bli etterforsket av 15 politistasjon.

Samtidig så ber politiet om en ekstra varsomhet om man vinner store penger i slike poker-buler etc. Det er mange øyne som følger med hva som du vinner og vil misunne deg grådig slike penger – vær ekstra på vakt hvis ukjente personer ønsker å kontakte deg i etterkant, sier politiet.