Arkiv

To brødre drept og far alvorlig skadet i Guamarè

To brødre er drept og far er stygt skadet inne i et hjem i Guamaré

 

En straffbar handling som involverer en hel familie sjokkerte fellesskapet av Salina Cruz. To brødre er blitt drept og deres far er blitt alvorlig såret av to menn som overfalt og robbet familiens hjem etter å ha skutt opp låser i hjemmet deres kl 05:30 i går. Shirley Silva da Cruz, 21 år, kjent som «Nildinho» og Jeromilson Silva da Cruz, 24 år, kjent som «lammet» døde på åstedet, uten å ha en sjanse til å forsvare seg.

9 Mm og cal.380 skudd ble rettet direkte mot brødrenes hode. Far til de  unge, som forsøkte å gå i mellom, ble også truffet og ble straks tatt med ambulanse til sykehuset Manoel de Lucas i Guamaré, men har allerede blitt overført videre til statens hovedstad Natal med sterk politieskorte. Politiet aner fortsatt vet ikke hva som er motivene for de brutale drapene, men mistenker at det er kriminalitet som ligger bak, men foreløpig så har politiet ingen mistenkte i saken.

Politiet tar også gjerne imot annonyme tips i saken.