Arkiv

Flytour American Express legger treningsprogram til Natal.

Flytour American Express vil legge treningsprogram til Natal.

 

4. Mars, vil enheten Flytour American Express fremme treningsprogrammet for Flytour (ProcapFly), med undervisning av instruktør i Flytour, Vanini. Arrangementet vil bli avholdt på Villa Park Hotel, i Tirol. Opplæring, som er rettet mot sekretærer og konserndirektører i Natal, vil foregå i tidsrommet 07:0:00 til 21:30.

«Dette programmet har som mål å styrke våre kunder til å gjøre sammarbeidet med Flytour enda mer effektivt, i tillegg til å fremlegge oppdatert informasjon om de store endringene som har skjedd de siste årene i segmentet av reisetjenester. Tanken er at intresserte eller reisende, kan føle seg tryggere og kunne få kunnskapsrike detaljer som involverer hele prosessen, siden en enkel bestilling på forespørsel, kan føre til fordeler som kan oppnås med hyppige reiser. Alt dette vil bli presentert på en didaktisk og helt  enkel måte, «forklarer Francis Assisi, direktør for Flytour.

Blant problemene som blir drøftet er allianser av flyselskaper, lengden på flyturer, priser regler, reservasjon av seter, typer av innsjekking til boarding, bagasje, dokumentasjon, sikkerhet ved reise og gjestfrihet (overnattingstypen, power system og hotel kjeder, blant andre). Under eventet vil det være muligheter for giveaways. (PR artikler)