Arkiv

Flyplassen på Fernando de Noronha utbedres.

Fernando de Noronha flyplassen gjennomgår forbedringer

 

Et være eller ikke være for flyplass på denne øygruppen?…

Fernando de Noronha flyplassen mottar en investering på R $ 3,3 millioner. Modernisering inkluderer x-ray og gantry systemet metall-detektor for å sjekke bagasje. Gjennom hele året og det vil bli utplassert fly tanking stasjon og bygget en hangar på 9 tusen kvadratmeter.

Innsjekking og utsjekking ble restrukturert slik at en tjeneste time reduseres fra 35 til 15 minutter. Terminalen har fått  nye vertikale og horisontale adkomstveier, dermed tilrettelegges retningen og distribusjon av strømmen bedre for passasjerene som trenger å fylle ut skjemaer og effektuere betaling av avgift.

Ankomsthallen fikk nye partisjoner  og ved landingsområdet ble oppbevaring bagasje belter gjenopprettet. Belysningssystemet gjennomgår også forbedringer. Vente hallen har aircondition og fikk helt nye  stoler. Utenfor fikk mottags-bygningen ny maling og bedre belysning i området. Parkeringsplassen ble utvidet og det har skjedd forbedringer ved skilting på gårdsplassen til fly-manøvrer.

Man forventer etterhvert at flyplassen får tillatelse til å motta større fly typer sier Dix Ventures, ansvarlig for flyplassen.