Arkiv

Trippeldrap i Vale Dourado

Politiet identifiserer ofre for trippel drap i Vale Dourado.

Politiet har allerede identifisert de tre ofrene for mordene som oppstod på gaten i ale Dourado, Fabrice i nordlige Natal og to av de drepte var involvert i bankran som skjedde i 2009 i Natal. De drepte: João Paulo Fernandes Saldanha, 27 år; Luiz Henrique Ramires da Silva, 33 år og Ronaldo Leite Baptista, 30 år.

Enda en person ble skutt i brystet under voldshandlingene og er innlagt på sykehus i alvorlig tilstand i akuttmottaket ved sykehuset  Sampson Clovis Walfredo Gurgel: Med navn Kerry Faulkner Saldanha på offeret.

 

De fire satt og drakk på  Sonia Bar på ved kl.18:30 tiden torsdag kveld (27), når de ble overrasket av mennene som skøt inne i fra en svart bil,  Fábio Saldanha døde i baren på stedet, fordi bilen kjørte inn i butikken.

Fabio og Ronaldo Bailey ble arrestert i 30 desember 2009, en dag etter at de deltok i et angrep på bankfilial av Unibanco, på Alto da Candelária.

Divulgação Fábio Fernandes Saldanha er innlagt på sykehus i alvorlig tilstand i Walfredo Gurgel, etter å bli skutt i brystet, i Vale Dourado.

Stadig litt Wild West i hovedstaden altså.